Deze website maakt gebruikt van cookies.

WAAROM MOET IK EEN PROFIEL AANMAKEN OM MEE TE DOEN? 
Op deze manier worden de spaarpunten gekoppeld aan de combi deals die u afneemt. Op het online profiel wordt ook uw actuele puntensaldo bijgehouden. 

WANNEER WORDEN DE PUNTEN BIJGESCHREVEN? 
Uw puntensaldo wordt dagelijks bijgewerkt. 

WAAR VIND IK MIJN ACTUELE PUNTENSALDO? 
Op uw online profiel vindt u uw actuele puntensaldo: http://www.culinaireseizoenen.be/account/points

WAAR KAN IK VOOR SPAREN? 
U kunt sparen voor exclusieve cadeaus. Het actuele aanbod is te vinden op: http://www.culinaireseizoenen.be/informatie/producten

HOE SPAART U MEE? 
De actie is een spaaractie en u kunt om 3 manieren punten verzamelen. Om geldig aan deze actie deel te nemen kunt u de unieke codes op de vouchers sparen en die online verzilveren via uw eigen account. Op de voucher, vindt u de unieke code en de waarde van die code in Culinaire Punten. Daarnaast spaart u Culinaire Punten bij de aankoop van maandelijkse combi deals via de website www.culinaireseizoenen.be. De Culinaire Punten die bij aankoop van de maandelijkse combi deals worden verkregen, worden automatisch toegevoegd aan het puntensaldo. Daarnaast kunt u extra punten sparen met nader te bepalen incidentele acties.  

TOT WANNEER LOOPT DE SPAARACTIE EN TOT WANNEER KAN IK MIJN PUNTEN INLEVEREN? 
Deze actie loopt van 1 maart 2016 tot en met 31 maart 2017. De spaarpunten kunnen verzilverd worden tot en met 31 maart 2017. Let op: voor een aantal artikelen geldt, zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang met het inwisselen van de punten want op=op. De volledige actievoorwaarden zijn terug te vinden op: www.culinaireseizoenen.be

HOE WORDEN DE MAANDELIJKSE COMBI DEALS VERZONDEN? 
U bevestigt uw order door op "Bestellen" te klikken. Hiermee gaat u akkoord met de aankoop van deze combi deal en bent u verplicht de bestelde combi deal af te nemen bij uw grossier. De bestelling wordt uitgeleverd door uw gekozen grossier, die de producten op de door u bekende wijze uitlevert tegen uw reguliere prijzen minus eventuele kortingen. Betaling geschiedt middels uw standaard betalingsmethode bekend bij uw Oresto Food Partner Grossier. U heeft recht op maximaal 5 combi deals per maand per persoon en vestigingsadres. 

WANNEER KAN IK MIJN CADEAUS UIT DE WEBSHOP ONTVANGEN? 
Aan het einde van ieder kwartaal wordt uw cadeaubestelling uit de webshop verzonden naar uw Oresto Food Partner grossier. Uw grossier bezorgt uw bestelling vervolgens binnen enkele weken. U ontvangt een bericht wanneer u de producten kunt verwachten. Indien u vragen heeft over uw bestelling uit de webshop, neemt u dan contact op met uw grossier.  

WAAR KAN IK DE ACTIEVOORWAARDEN BEKIJKEN? 
U kunt de actievoorwaarden hier bekijken: http://www.culinaireseizoenen.be/info/actievoorwaarden

MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN, WAT NU? 
Andere vragen over Culinaire Seizoenen en Culinaire Punten? Stuur dan een e-mail naar: info@orestofoodpartners.be