Deze website maakt gebruikt van cookies.

Avocadosalade
met gerookte kip en yoghurtdressing
Lente
Avocadosalade

Ingrediënten

Aantal personen: 10

600 g kipfilet
200 g gerookte pastrami
20 ml Phase with Natural Butter Flavour
600 g rode zurkel
300 g rucola
400 g avocado
250 g bloemkool
100 g pijnboompitten, geroosterd
400 ml Hellmann’s Sandwich Delight Roomkaas Natuur
400 ml Hellmann’s Yoghurt Dressing
200 ml appelsap
100 g geraspte uien
15 g Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook
20 ml citroensap
verse kruiden
Oresto Restaurantbroodjes rond bruin
peper en zout


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Vul de kipfilets met de gerookte pastrami, kruid met peper en zout en bak in Phase.

Gaar de kipfilets verder in de oven op 160°C.

Vermeng voor de salade de jonge bladspinazie, de rucola, de avocado, de bloemkool en de geroosterde pijnboompitten.

Vermeng voor de yoghurtdressing de roomkaas, yoghurtdressing, appelsap, geraspte uien, knoflook en het citroensap tot een homogene dressing. Breng op smaak met peper en zout. Dresseer de salade in een diep bord, gevolgd door de ‘gerookte kip’ en de yoghurtdressing. Werk af met verse kruiden en serveer met broodjes.


Keywords

avocado kip salade lente



Deel recept

Aanbevolen

Kwarteleitje op lage temperatuur
Kwarteleitje op lage temperatuur
Lamsschouder met boontjes
Lamsschouder met boontjes
Lauwe salade van bulgur
Lauwe salade van bulgur