Deze website maakt gebruikt van cookies.

Berliner Haute Dog
met gekonfijte wortelen, knoflook en gember
Lente
Berliner Haute Dog

Ingrediënten

Aantal personen: 10

4 st gele wortels
4 st oranje wortels
2 st uien
Phase With Natural Butter Flavour
10 g Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook
10 g Knorr Professional Specerijenpuree Gember
Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten
ras el hanout
harissa
2 st tomaten
10 st verse boerenworst met fijne kruiden
Oresto Olijfolie Extra Vierge
10 st brioche-hotdogbroodjes
bieslook
Hellmann’s Spicy Red Bell Pepper with Tabasco sauce


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Schil de wortels en snijd ze in staafjes.

Snipper de uien en stoof ze kort aan in Phase. Voeg de wortels toe, gevolgd door de knoflook en gember. Voeg een scheutje groentebouillon toe, breng op smaak met ras el hanout en laat circa 10 minuten sudderen.

Schep de groenten uit de pan en houd ze apart. Laat de bouillon inkoken en roer de harissa erdoor. Vermeng de saus met de gare groenten en de in blokjes gesneden tomaten.

Vet de worsten licht in met olijfolie en gril ze enkele minuten.

Verwarm de broodjes 5 minuten in de oven op 175°C. Snijd ze open en leg de worsten erop. Werk de broodjes af met de groenten, de fijngesneden bieslook en de paprikasaus.


Keywords

haute dog konfijten lente brood



Deel recept

Aanbevolen

Gebakken varkenshaas,
Gebakken varkenshaas,
Gebakken zalmfilet met romanesco
Gebakken zalmfilet met romanesco
Gemengde bietensalade
Gemengde bietensalade