Deze website maakt gebruikt van cookies.

Blini met hummus,
mozzarella en serranoham
Lente
Blini met hummus,

Ingrediënten

Aantal personen: 10
Indicatieve kostprijs per persoon: € 0,46

250 g kikkererwten (uitlekgewicht)
20 g Hellmann’s Sandwich Delight Roomkaas
10 g Knorr Professional Specerijenpuree Paprika
2 g Knorr Professional Specerijenpuree Chili
1 snuifje komijnpoeder
sap van een halve citroen
30 st blini
15 st Oresto Serranoham, in sneetjes
15 st minimozzarella
30 takjes kervel
30 takjes affilla cress
zout


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Zet de kikkererwten op met hun vocht en laat ze lauwwarm worden. Cutter de erwten met het vocht, de roomkaas, de paprikapuree, de chilipuree en het komijnpoeder glad.

Breng de hummus op smaak met een beetje zout en het citroensap.

Bestrijk de blini met de hummus, leg er de serranoham en een half bolletje minimozzarella op en werk af met een takje kervel en affilla.


Keywords

lente minihapjes blini hummus mozzarella ham



Deel recept

Aanbevolen

Teapuccino
Teapuccino
Atlantische zalmfilet
Atlantische zalmfilet
Avocadosalade
Avocadosalade