Deze website maakt gebruikt van cookies.

Broodje Beenham
‘Caprese’
Lente
Broodje Beenham

Ingrediënten

Aantal personen: 10

10 st Oresto Media Barra Gallega
250 g Hellmann’s Sandwich Delight Zongedroogde Tomaat & Basilicum
400 g tomaten
800 g Oresto Barbecueham Meesterlyck
400 g buffelmozzarella
100 g lente-uien
100 g Oresto Gerookte speksneetjes
250 g rucola
100 ml Hellmann’s Vinaigrette Balsamico
50 g pijnboompitten
peper en zout


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Bak het brood 5 minuten af in een voorverwarmde oven.

Besmeer het brood met de roomkaas en leg er plakjes tomaat op. Beleg de tomaten met de ham en verwarm het broodje kort onder de salamander.

Leg er dan mozzarella op en kruid met peper en zout. Beleg het broodje verder met de fijngesneden lente-uien en gerookt spek.

Maak de rucola aan met de vinaigrette en dresseer de rucola op het broodje. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.


Keywords

beenham caprese brood lente



Deel recept

Aanbevolen

Mechelse asperges met amandelen
Mechelse asperges met amandelen
Mechelse asperges met crème van citroen
Mechelse asperges met crème van citroen
Met ganzenlever gevulde parelhoen,
Met ganzenlever gevulde parelhoen,